ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος

Φυσικοθεραπεία

Φυσικοθεραπεία

Το Κέντρο Φυσικοθεραπείας Physiospot στο Νέο Ψυχικό παρέχει εξειδικευμένες φυσικοθεραπευτικές υπηρεσίες στον ασθενή για την αντιμετώπιση μυοσκελετικών, νευρολογικών και άλλων παθήσεων.

Βελονισμός

ΣΩΜΑΤΟΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ | ΩΤΟΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ | ΗΛΕΚΤΡΟΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ | ΜΕΘΟΔΟΣ ΞΗΡΑΣ ΒΕΛΟΝΑΣ -Αντιμετώπιση Επώδυνων Καταστάσεων -Αντιμετώπιση Χρόνιου Πόνου -Διακοπή Καπνίσματος -Αδυνάτισμα και Αύξηση Μεταβολισμού

Βελονισμός
χειροπρακτικη

Χειροπρακτική

Ανατάξεις (Ειδικοί διορθωτικοί χειρισμοί), Κινητοποιήσεις και Εξειδικευμένες θεραπευτικές ασκήσεις για Επώδυνα Σύνδρομα της Σπονδυλικής Στήλης

Ψηφιακό Πελματογράφημα

Το πελματογράφημα πραγματοποιείται τόσο προληπτικά, κυρίως σε παιδιά, αθλητές, ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη ή άτομα με καθημερινή ορθοστασία, όσο και διαγνωστικά, όταν υπάρχει πρόβλημα στα κάτω άκρα.

ψηφιακό πελματογράφημα
Ορθωτικά πέλματα και υποδήματα

Ορθωτικά πέλματα και υποδήματα

Σχεδιασμός και κατασκευή ορθωτικών πελμάτων και υποδημάτων που σκοπό έχουν να στηρίξουν ή να διορθώσουν προβλήματα στα πόδια ή στις υπερκείμενες αρθρώσεις των κάτω άκρων (γόνατο, ισχίο, λεκάνη, οσφύ).

Υπερηχογράφημα Μυοσκελετικού Συστήματος

Ο υπέρηχος μυοσκελετικού πραγματοποιείται σε αθλητές με κάκωση ή σε ασθενείς με συμπτώματα από το μυοσκελετικό σύστημα για τον συνεχή έλεγχο της βλάβης κατά τη διάρκεια του θεραπευτικού προγράμματος.

Υπερηχογράφημα Μυοσκελετικού Συστήματος
Αξιολόγηση Στάσης Σώματος

Αξιολόγηση Στάσης Σώματος

Το Physiospot διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα αξιολόγησης της στάσης σώματος, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις σε ενήλικες & παιδιά, σε αθλητές & αθλούμενους, αλλά και σε ασθενείς με παθήσεις της Σ.Σ.

Φυσικοθεραπευτής Νέο Ψυχικό

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

Google Reviews

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό