Εμείς

Εμπειρία – Εκπαίδευση – Τελευταίας Τεχνολογίας Εξοπλισμός

PHYSIOSPOT

 

SPECIALISED PHYSIOTHERAPY ORTHOPEDIC TREATMENTS

 

Το PHYSIOSPOT είναι ένα Σύγχρονο Κέντρο Φυσικοθεραπείας στο Νέο Ψυχικό.

 

Παρέχει εξειδικευμένες θεραπείες αποκατάστασης σε ορθοπεδικά και νευρολογικά προβλήματα με την εφαρμογή μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας και επιστημονικά αποδεδειγμένες μεθόδους θεραπείας.

 

 

Το επιστημονικό προσωπικό

 

Η θεραπευτική ομάδα του PHYSIOSPOT διαθέτει όλη την απαραίτητη εμπειρία και εκπαίδευση πάνω στις πιο σύγχρονες μεθόδους θεραπείας. Επιπλέον, ενημερώνεται συνεχώς για τις νέες εξελίξεις στο χώρο της αποκατάστασης με στόχο να προσφέρει στον ασθενή εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες λύσεις για την καλύτερη προσέγγιση και αντιμετώπιση τόσο των οξέων όσο και των χρόνιων προβλημάτων.

 

Για τους ανθρώπους του PHYSIOSPOT κάθε ασθενής αποτελεί μοναδική περίπτωση και στόχος παραμένει η πλήρης αντιμετώπιση της πάθησής του.

 

 

PHYSIOSPOT

Αποκατάσταση μυοσκελετικών και νευρολογικών παθήσεων καθώς επίσης αθλητικών κακώσεων

ΓΕΩΡΓΙΑ ΙΑΤΡΙΔΟΥ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ

Η Ιατρίδου Γεωργία είναι Φυσικοθεραπεύτρια και ιδρύτρια του Κέντρου Φυσικοθεραπείας Physiospot στο Νέο Ψυχικό. Αποφοίτησε με Άριστα από τη Σχολή Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε βραβεύσεις από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ) και το έτος 2003 της απονεμήθηκε το Αριστείο της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Φυσικοθεραπείας από τον τ. Υπουργό Υγείας, κο Νικήτα Κακλαμάνη.

 

Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και έχει αποκτήσει με Άριστα το μεταπτυχιακό δίπλωμα σπουδών του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, με αντικείμενο εξειδίκευσης στην Πρόληψη, Παρέμβαση και Αποκατάσταση Αθλητικών Κακώσεων. Εξειδικεύτηκε (2011-2013) στον Βιοϊατρικό Βελονισμό από την Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Αλγολογίας και το έτος 2017 απέκτησε το Δίπλωμα Χειροπρακτικής (Diploma Chiropractic) από το Κολλέγιο του Ackermann, Σουηδία. Ακολούθησε μετεκπαίδευση στην Υπερηχογραφία του Μυοσκελετικού Συστήματος (Musculoskeletal Ultrasound) στο Πανεπιστήμιο του Essex, Ηνωμένο Βασιλείο (University of Essex, UK), αποτελώντας την πρώτη Ελληνίδα απόφοιτο του τμήματος με εξειδίκευση στο μυοσκελετικό υπέρηχο.

 

Εξειδικεύτηκε τέλος, στη Μυοσκελετική Αποκατάσταση με τη σύγχρονη τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων INDIBA activ, αποτελώντας και επίσημη εκπαιδεύτρια της μεθόδου θεραπείας στην Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας (2003-σήμερα) εξειδικεύεται στην αποκατάσταση ορθοπαιδικών και ρευματολογικών παθήσεων, αθλητικών κακώσεων και στην μετεγχειρητική αποκατάσταση γονάτων, ώμων & σπονδυλικής στήλης. Η Γ. Ιατρίδου διαθέτει σημαντικό ερευνητικό έργο πάνω στην αποκατάσταση μυοσκελετικών και νευρολογικών παθήσεων. Έχει να επιδείξει παρουσιάσεις και ομιλίες σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια, καθώς και δημοσιεύσεις σε έγκριτα ξενόγλωσσα περιοδικά.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΥ

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

Η Κωνσταντίνα Βουκελάτου είναι απόφοιτη του τμήματος φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.  Από το 2020 είναι πιστοποιημένη θεραπευτής στο εγκεκριμένο από την Διεθνή Ομοσπονδία Manual Therapy (IFOMPT) πρόγραμμα εκπαίδευσης Φυσικοθεραπευτών του  Hellenic OMT Diploma. Έχει εξειδικευτεί στη χρήση ξηράς βελόνας (dry needling) της Ελληνικής Επιστημονική Εταιρεία Αλγολογίας. Επιπλέον είναι πιστοποιημένη στη διδασκαλία της μεθόδου Pilates. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας (2015-σήμερα) εξειδικεύεται στην αποκατάσταση ορθοπαιδικών και ρευματολογικών παθήσεων, αθλητικών κακώσεων και στην μετεγχειρητική αποκατάσταση γονάτων, ώμων και σπονδυλικής στήλης.

Call Now Button